Galleria

Artist statement

Minua kiinnostaa taiteessani ja elämässäni sisäinen maailma, kokemukset, tunteet ja tunteiden taakse pääseminen, ns. hiljainen tila, joka tasapainottaa, puhdistaa, elävöittää ja saa jokaisen hetken tuntumaan tuoreelta.

Ns. näkymättömät ja todeksi koetutut rajapinnat ja pisteet voivat avautua ja avartua uuteen todellisuuteen kohti uusia mahdollisuuksia. Kyse on muutoksesta, jossa pisteet tulevat kohdatuiksi, niiden merkitys ymmärretyksi. Ne tekevät näkyväksi elämän ja kuoleman prosessia, joka ilmenee elämässämme muutoksen jatkuvana virtana.

Taiteeni lähtökohtana on usko ihmiseen ja luottamus elämään. Taide onkin tutkimusmatka sisimpään, ihmisyyteen, vuorovaikutukseen ja elämän ilmiöihin.

Tarjoan taiteellani ja työpajoillani mahdollisuuden syvään, voimalliseen hengenvetoon, kokemusten jakamiseen ja kohtaamiseen.

Uusimmat työt

Tule tutustumaan uusimpiin töihini!

Klikkaa galleriaan

Akvarellit

Akvarellimaalaus on iloa tuottava tekniikka. Minua ihastuttaa siinä veden tuoma ilmavuus ja keveys, joka voi ilmetä herkkänä, vivahteikkaana ja joskus vahvanakin jälkenä. Sarjassa Potentiaalikuvia ja Kasvitieteellisiä tutkimuksia olen tutkinut meditatiivista tilaa, sen kautta välittyvää voimauttavaa näkemystä ihmisen elämäään ja moninaisiin mahdollisuuksiin.

Klikkaa galleriaan

Veistokset

Veistoksissa mieleisin materiaalini on savi ja käsinrakentelutekniikat. Sarjan Valonkantajat teokset ovat lasittamattomia Terracotta-veistoksia.

Klikkaa galleriaan

Öljyvärit

Öljyväreissä minua kiehtooo teoksen hidas kehittymisprosessi ja kerrosmaalauksen monet mahdollisuudet, öljyvärien täyteläinen jälki, tekniikan monipuolisuus keveistä lasyyreistä aina paksumpiin impastokerroksiin.

Klikkaa galleriaan